A Nautic Boat 1986-ban alapított hajóépítő cég tulajdonosa, egyben vezetője Soponyai Géza. A munkát már a kezdetektől a hajók iránti szeretet és a vitorlázó sporttal való elkötelezettség határozta meg. 1999 nyarától Soponyai Hunor (a Fiú) is csatlakozott a csapathoz,amely így már családi vállalkozásként dolgozik tovább.

Az elmúlt évek alatt számos túra- és versenytípus látta meg a napvilágot illetve éledt újjá a Nautic Boat munkája nyomán. A cég a hazai hajóiparban fejlesztő munkájával meghatározó szerepet vállal fel. Modern hajóépítési technológiák meghonosításával lehetővé tette új típusú és stílusú hajók megjelenését is.
    
A Nautic Boat által gyártott hajóknál jól arányban ötvöződnek a funkcionális megoldások a megrendelő elképzeléseivel. Külön említést érdemel az egyedi építésű verseny- és túrahajóknál a vákuumzsákos technológia, amely biztosítja, hogy az epoxi-karbon , kevlár, PVC kompozit szerkezetek a lehető legjobb minőségben készüljenek el. A technológiai fejlődés nagyon fontos a cég életében, ezért 2005 őszén bevezettük a vákuum infúziós hajótest gyártást, amely most a legmodernebb eljárás a világon.
klonopinonlinerx.com
Cím: Nautic Boat Kft
H-1203 Budapest, Köves út, Kapitánypuszta
Tel: + 36 1 284 87 29
Fax: + 36 1 289 01 49 

 
#HAJÓTÍPUSOK #LEGÚJABB EGYSÉGEINK #GALÉRIA